Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Όταν ο έρωτας έχασε την αξία του...


   
    Πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ πότε το να κάνεις έρωτα, σεξ πείτε το όπως θέλετε, με κάποιον σταμάτησε να σημαίνει κάτι. Θυμάμαι μέχρι πριν μια 7ετια όπου βρισκόσουν με κάποιον και καταλήγατε στο κρεβάτι σήμαινε ότι μάλλον είχατε σχέση. Εκτός αν ήταν ξεκαθαρισμένο ότι ήταν ξεπέτα. Αλλά ποτέ δεν σήμαινε ότι ο άλλος θα κάνει την επόμενη σαν να μην συνέβη ποτέ.
   Αυτό φυσικά ήταν θέμα συζητήσεων με τους φίλους μου για καιρό και συμπέρασμα δεν κατορθώσαμε να βγάλουμε. Μάλλον φταίει που τώρα πια είναι τόσο εύκολο να το βρεις παντού που έχει χάσει την αξία του. Απλά γίνεται η πράξη για να γίνεται, άσε δε που ο άλλος είναι πιθανό να έχει και σχέση και να το κάνει πάλι χωρίς ενδοιασμούς και φυσικά χωρίς εσύ να το γνωρίζεις.
   Με χαλάει αυτή η εποχή που όλα είναι ρευστά, που δεν υπάρχει αξία στην προσωπική επαφή, Να μιλάς και να γνωρίζεις τον άλλο. Ίσως απλά να μεγάλωσα εγώ και να έχω γίνει παράξενη όμως βαρέθηκα να κάνω έρωτα με κάποιον και μετά να κάνουμε τους φίλους την επόμενη χωρίς να το συζητάμε ποτέ. Αυτό έχει επιπτώσεις και στεναχωρεί πολύ κόσμο δυστυχως... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου